Mgr Beata Chojnacka, dyplomowany dietetyk
Pasjonatka zdrowego żywienia. Ukończyła Uniwersytet Wrocławski oraz studia podyplomowe na wydziale Dietetyki w Wyższej Szkole Zdrowia w Gdańsku. Specjalizuje się zwłaszcza w dietach dla chorób tarczycy, insulinooporności, chorobach jelit oraz żywieniu kobiet w okresie menopauzy. Specjalistka w zakresie suplementacji. Łączy medycynę akademicką z naturalną. Jej dewizą życiową jest ciągły rozwój i zdobywanie wiedzy w interesujących ją obszarach – medycyna i żywienie. Jest szczęśliwa, że udaje je j się łączyć pasję z pracą zawodową. Absolwentka wielu kursów, szkoleń w zakresie dietetyki, psychodietetyki, diagnostyki oraz kulinariów. Chce sprawiać by ludzie czuli się dobrze zarówno fizycznie i jak i psychicznie, stąd holistyczne spojrzenie na drugiego człowieka. Prywatnie mama 13 letniej Tosi oraz żona, kocha podróże, polskie filmy i sport. Lubi pisać. Chce specjalizować się w copywritingu medycznym. Wiedząc, że człowiek z natury nie lubi nagłych zmian, zwłaszcza w sferze nawyków i przyzwyczajeń – promuje naturalną i trwałą zmianę nawyków żywieniowych, metodą małych kroków.